vroegtijdige zaadlozing

Een afspraak

Prof. Dr. M.D. Waldinger - sinds 20 jaar gespecialiseerd in de behandeling van vroegtijdige zaadlozing - heeft 2 praktijken waar hij mannen met vroegtijdige zaadlozing (en andere zaadlozingsproblemen) behandelt.

Praktijk Waldinger / Praktijk Neuroseksuologie
De Schulp 4
1181 NA Amstelveen (vrij parkeren)

Polikliniek Neuroseksuologie
HagaZiekenhuis, locatie Sportlaan (2de etage, route 28)
Sportlaan 600
2566 MJ Den Haag (betaald parkeren)

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar
tel: 020 - 640 44 66 (bij geen gehoor voicemail inspreken). U kunt ook e-mailen naar: dr.m.d.waldinger@gmail.com

De snelste manier om contact te maken is om Prof. Waldinger te e-mailen. Uw e-mail wordt in principe binnen 1-2 dagen beantwoord.

In overleg met Prof. Waldinger kan een consult plaatsvinden in Amstelveen (Praktijk Neuroseksuologie) of in Den Haag (Polikliniek Neuroseksuologie)

De aanmelding is laagdrempelig. Elke man met vroegtijdige zaadlozing kan zich telefonisch bij Prof. Waldinger voor behandeling aanmelden. In verband met de schaamte die veel mannen ervaren, kunnen mannen (zonder tussenkomst van een secretaresse) direct met Prof. Waldinger contact opnemen voor een informatief gesprek en eventuele behandeling.

Het eerste bezoek duurt ca. 45-60 minuten. Het is een informatief gesprek. De klachten worden eerst uitgebreid besproken, daarna wordt uitleg gegeven over wat vroegtijdige zaadlozing is, en wordt de werkingswijze uiteengezet van de medicijnen.

Nadat is gekeken of er geen contra-indicaties zijn voor gebruik van het geneesmiddel, wordt een recept meegegeven. Na 6 weken is er een controle afspraak.